VRIEND VAN DE AMAI

Door ‘Vriend van de stichting AMAI’ te worden, draag je bij aan de volgende edities van de AMAI, de verdere promotie van taalkunst op Instagram en de verbinding tussen dichters en taalliefhebbers op Instagram.

Instagram is een prachtig medium om woordkunst laagdrempelig voor een groot publiek toegankelijk te maken.

Vanuit de AMAI willen wij dit zoveel mogelijk ondersteunen en stimuleren. Daarnaast stellen wij ons ten doel de verbinding tussen de vele taalliefhebbers op Instagram te versterken, zowel online als offline.

Iedereen kan vriend van de AMAI worden en steunt daarmee bovenstaande doelen en de Stichting AMAI.

 

Als vriend heb je voorrang en extra’s bij evenementen en activiteiten, die georganiseerd worden vanuit AMAI Award & Alle Monden:

    • Korting VIP-ticket Avond van de AMAI met o.a. uitreiking AMAI 2022, optredens en Insta dichters- & quotersbal op zaterdag 26 maart 2022.

    • Korting ticket AMAI ZOMER FESTIVAL (data nog niet bekend, maar we brengen je als eerste op de hoogte).

    • Tijdig op de hoogte gebracht worden over activiteiten van AMAI Award.

    • Andere voordelen (of kortingen) in relatie tot nieuwe initiatieven vanuit inspiratiecollectief Alle Monden in de toekomst. Wat te denken van bijvoorbeeld een Alle Monden workshop in relatie tot het spelen met taal voor de vrienden van de AMAI, een dichterszwerftocht, specifieke workshops of een poezië retraite.

Als vriend heb je dus altijd een streepje voor en draag je bij aan onze doelstellingen en continuïteit van stichting AMAI.

Wil je vriend worden en daarmee doneren? Vul dan onderstaand formulier in.

Hartelijk dank voor je steun namens stichting AMAI!

Donatiebedrag als Vriend van de AMAI is eenmalig en per jaar. Je vriendschap wordt niet automatisch verlengd, maar na een jaar ontvang je persoonlijk bericht. Als je hier aangeeft Vriend van de AMAI te willen worden, ontvang je een mail met daarin de gegevens om jouw donatie verder af te ronden. Je draagt bij aan de doelstelling van de AMAI en geniet dan automatisch van alle voordelen die bij deze vriendschap met de AMAI horen.