Vriend van de AMAI

Door ‘Vriend van de Stichting AMAI’ te worden, draag je bij aan de volgende edities van de AMAI, de verdere promotie van taalkunst op Instagram, nieuwe initiatieven en de verbinding tussen dichters en taalliefhebbers op Instagram.

Instagram is een prachtig medium om woordkunst laagdrempelig voor een groot publiek toegankelijk te maken. Stichting AMAI wil dit zoveel mogelijk ondersteunen en stimuleren. Daarnaast stellen wij ons ten doel de verbinding tussen de vele taalliefhebbers op Instagram te versterken, zowel online als offline.

In 2024 zijn wij daarnaast voornemens een schoolproject-schoolAMAI te starten. Waarover dan meer.

Iedereen kan Vriend van AMAI worden en steunt daarmee de bovenstaande doelen van stichting AMAI.

Als Vriend van AMAI heb je voorrang bij evenementen en activiteiten, die georganiseerd worden door stichting AMAI en Inspiratiecollectief Alle Monden. Daarnaast heb je als vriend recht op andere extra’s, zoals korting op ticketprijzen en ben je van harte welkom op de vriendendag.

    • Jaarlijkse uitnodiging speciale Vrienden van AMAI-dag in het voorjaar, met o.a. ontmoeting, spelen met taal en open podium.Dit jaar: zaterdag 3 juni 2023
    • 5 Euro korting op het ticket voor de Avond van de AMAI & het  Instadichtersbal op zaterdag 23 maart 2024 in het Parktheater in Eindhoven. Bestel hier als Vriend van de AMAI je ticket!
    • Tijdig op de hoogte gebracht worden over alle activiteiten vanuit stichting AMAI..
    • Andere voordelen (of kortingen) in relatie tot nieuwe initiatieven vanuit inspiratiecollectief Alle Monden in de toekomst. Wat te denken van een Alle Monden workshop voor de vrienden van de AMAI, een Alle Monden dichterszwerftocht of korting van 5% bij een Alle Monden Poëzie Retraite.
    • Het ticket voor de AMAI ZOMER MEETUP op zaterdag 16 september 2023 blijft voor jou als Vriend van de AMAI altijd de early bird prijs.

Als jaarlijkse donateur en Vriend van de AMAI heb je dus een streepje voor en draag je bij aan onze doelstellingen en continuïteit van de Stichting AMAI.

Wil je vriend worden en daarmee bijdragen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Dankjewel voor je steun aan Stichting AMAI!

* Vul hier je de naam van je Insta-account in als je deze hebt.
Donatiebedrag als Vriend van de AMAI is eenmalig en per jaar. Je vriendschap wordt niet automatisch verlengd, maar na een jaar ontvang je persoonlijk bericht. Als je hier aangeeft Vriend van de AMAI te willen worden, ontvang je een mail met daarin de gegevens om jouw donatie verder af te ronden. Je draagt bij aan de doelstelling van de AMAI en geniet dan automatisch van alle voordelen die bij deze vriendschap met de AMAI horen.

Vriendendag 2023

Zaterdag 3 juni

Buren (Gld)

Programma en uitnodiging volgt binnenkort

Programma Vrienden van de AMAI dag juni 2022: