PALMSLAG HOOFDSPONSOR AMAI AWARD

Uitgeverij Palmslag uit Groningen is vanaf de eerste editie de trotse hoofdsponsor van de AMAI Award. Als hoofdsponsor wil Uitgeverij Palmslag bijdragen aan dit mooie en belangrijke initiatief.

Uitgeverij Palmslag heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de AMAI award. Ze steunen de verkiezing financieel en stellen prijzen beschikbaar aan de winnaars. Uitgevers Maurice van Dijk en Micha Steenbergen:

“Al sinds onze oprichting hebben we bij Uitgeverij Palmslag een zwak voor poëzie en dichters. De AMAI award sluit daar heel goed bij aan. Het is een initiatief dat inhaakt op de groeiende behoefte van dichters om online gezien en gelezen te worden. Poëzie is ‘in’ en krijgt mede dankzij sociale media als Instagram het platform dat ze verdient. Dat steunen we graag en om die reden hebben we ons als hoofdsponsor verbonden aan de AMAI Award.” 

Ook wij als organisatie van de AMAI award zijn heel blij met deze samenwerking. Wij zien de samenwerking met Uitgeverij Palmslag als een bevestiging van het feit dat Instapoëzie steeds serieuzer wordt genomen en kijken uit naar een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Door de steun van Uitgeverij Palmslag is het mogelijk om de AMAI nog beter op de kaart te zetten de komende jaren.