Ticket AMAI Zomer Meetup

 

Datum: Zaterdag 18 september 2021

(14.00 -19.00 uur)

 

Maximum aantal deelnemers: 80

Nog 24 kaarten beschikbaar

 

Locatie: Culemborg

Het Weeshuis, tuin & boomgaard

 

[Ticket is incl. deelname Zomer Meetup, workshops en consumptie]

 

* Vul hier je Instanaam in als je deze hebt.
* Door hier nu je ticket te bestellen, heb jij je ticket voor de AMAI Zomer Meetup 2021 bemachtigd! Je deelname is dan definitief. Het ticket à 17,50 euro is inclusief deelname aan de Meetup, een workshop en consumptie. Je ontvangt een mail met daarin betalingsgegevens om jouw ticket(s) te betalen. Na ontvangst van deze betaling krijg je het ticket in je mailbox.
Klik hier het aantal tickets aan.

* COVID-19 disclaimer:

1) Het definitieve programma is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

2) Het is mogelijk dat het evenement afgeblazen moet worden als gevolg van de dan geldende coronaregels. Vooralsnog is de locatiekeuze dusdanig dat we zowel binnen als buiten conform de coronaregels dit kunnen organiseren. Daarnaast is er een maximum gesteld aan aantal deelnemers.

3) Als het programma helemaal niet doorgaat, kun je een voucher krijgen voor de Meetup, die we dan later organiseren. Ook kun je er, in geval van verplaatsing van het evenement, voor kiezen het bedrag te doneren aan de AMAI organisatie voor de verdere professionalisering van de volgende editie. Je wordt dan vriend van de AMAI en draagt bij aan de verdere promotie van poëzie en taalkunst op Instagram. Als vriend van de AMAI krijg je in de toekomst o.a. automatisch een uitnodiging voor het INSTA DICHTERS & QUOTERSBAL. Dit jaar hadden we dat graag na de uitreiking willen laten plaatsvinden, maar dat kon helaas niet. Dit Instabal zal nu plaatsvinden na de uitreiking van de AMAI 2022.