TICKET UITREIKING AMAI 2021

 

Datum: Zaterdag 17 april (14.00 -18.00 uur)

 

Locatie: Culemborg (binnenstad & theater)

 

[Ticket is incl. deelname Walking meetup, workshop en consumptie]

 

* Vul hier je Instanaam in als je deze hebt.
* Door hier nu je ticket te bestellen, heb jij je ticket voor de Uitreiking AMAI 2021 bemachtigd! Je deelname aan de uitreikingsdag is dan definitief. Het ticket à 17,50 euro is inclusief deelname aan de Coronaproof Walking meetup, een workshop en consumptie. Je ontvangt een mail met daarin betalingsgegevens om jouw ticket(s) te betalen. Na ontvangst van deze betaling krijg je het ticket in je mailbox. (Mocht het evenement geen doorgang vinden als gevolg van maatregelen Covid-19, dan wordt de ticketprijs gerestitueerd).
Klik hier het aantal tickets aan.

* COVID-19 disclaimer:

1) Het definitieve programma is afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen.

2) Het is mogelijk dat het evenement in de beoogde vorm geen doorgang kan vinden. Het programma kan dan aangepast worden of het middagprogramma gaat helemaal niet door. De uitreiking vindt dan online plaats zonder publiek en het bedrag van €17,50 wordt aan je teruggestort.

3) Als het programma helemaal niet door gaat, kun je er ook voor kiezen het bedrag te doneren aan de AMAI organisatie voor de verdere professionalisering van de volgende editie. Je wordt dan vriend van de AMAI en draagt bij aan de verdere promotie van poëzie en taalkunst op Instagram. Als vriend van de AMAI krijg je in de toekomst o.a. automatisch een uitnodiging voor het INSTA DICHTERS & QUOTERSBAL. Dit jaar hadden we dat graag na de uitreiking laten plaatsvinden, maar dat kan helaas niet. Wij wachten hiervoor een ander geschikt moment af.